ceva din ce conteaza

"Nu contează să ai mulţi bani, important este să ai destui." matem. Alexandru Ghe. Radu

sâmbătă, 1 martie 2014

Serbarile Zapezii 2014

Azi a fost o alta zi superba de schiat!
Ce a avut ea aparte este faptul ca a adunat toti iubitorii acestui sport complex, care combinand in acelasi timp concentrarea cu echilibrul, forta fizica si viteza de reactie, toate astea in mijlocul naturii, au avut si posibilitatea pentru a doua oara pe anul acesta sa concureze pe una din partiile din Ranca, in cadrul concursului Serbarile Zapezii 2014.

Primul concurs din an a fost organizat de Clubul Rotary pe 15.02.2014 

pe partia de sub telescaunul de langa Varful Papusa. vezi info concurs 
 
Si pentru ca toate competitiile converg in final spre o perfectionare individuala, ne-am incris si de data asta cu mic cu mare la concursul de schi alpin slalom unde dupa o prestatie apreciata am ocupat iarasi cateva locuri printre primii in clasamentul participantilor.
 
In urma acestor concursuri ramane indubitabil bucuria rezultatului obtinut pentru o activitate sanatoasa si placuta, iar pentru cei mai multi dorinta si ambitia de a performa intr-un domeniu care ar trebui tot mai mult sustinut si promovat;


Un comentariu:

  1. Super!!! Dar preturile care mai sunt? Inca se mai taxeaza pe puncte? Sau s-a trecut la cartele pe zile, saptamana, sezon? Care mai e situatia locurilor de parcare? Exista skibus care sa transporte schiorii din imprejurimi pana la pista? Sau daca n-ai loc de cazare in buza partiei trebuie sa mergi 2 km in clapari pana la lift? Pentru ca daca nu-s conditii ma lipsesc de diplome si recunoastere si schiez ca un nimeni fericit in Germania, Austria, Franta asa cum am facut si pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Simti ca vrei sa spui ceva, scrie aici