ceva din ce conteaza

"Nu contează să ai mulţi bani, important este să ai destui." matem. Alexandru Ghe. Radu

duminică, 19 iunie 2011

Mediterranean Village

Dupa sejurul de acum trei ani in Halkidiki, acum doi ani la Marea Neagra si anul trecut la Mediterana in Antalya, am decis ca anul acesta sa revenim iar la greci in perioada 11.06-18.06!
Am descoperit pe ultima suta de metri compleul hotelier Mediterranean Village in zona Paralia Katerini, zona despre care stiam ca are o plaja cu nisip foarte fin, apa de adancime mica spre tarm, ceea ce o face sa fie mult mai calda decat in larg, dar despre care stiam si ca este foarte aglomerata de contructii de 2 si 3 stele.
Acest complex construit de cativa ani insa, face parte dintr-un lant hotelier ce poarta numele Mediterranean;
un avataj aparte al sau este ca se afla de fapt la vreo 10 km de localitatea Katerini si la vreo 3km de Paralia Katerini, adica departe de amintita aglomeratie.
Celelalte avantaje ar fi: curat, plaje privata amenajata, intretinuta si foarte mare unde ai posibilitatea sa te bucuri din plin de spatialitate.
Pachetul cuprindea doar demipensiune, asadar am avut ocazia sa ne bucuram zilnic de un mic dejun si o cina pe cat de diversificate pe atat de bogate;
in plus ceea ce m-a bucurat pe mine personal era faptul ca printre multitudinea preparatelor care gadila limba si asupra carora Oana Cuzino ne atrage atentia, am gasit suficient de multe din cealalta categotie, adica a celor dietetice si sanatoase!
Servirea mi-a placut si prin faptul ca managerul avusese inspirata idee de a angaja ceva personal din Romania.
Un aspect remarcabil ar fi faptul ca intreg complexul a fost construit intr-un stil original, in sensul ca apartamentele in care eram cazati faceau parte din vilute de 2 etaje si care toate aveau iesire spre o curte interioara cu gazon unde erau masute cu scaunele si tot unde cei mici se jucau seara;
toate iesirile din apartamente spre aceasta curte interioara aveau vedere spre mare;
Multitudinea acestor avantaje m-au determinat sa mai prelugesc pachetul standard de o saptamana cu inca o noapte, insa la costuri mult mai mari, nefiind prin agentie;
dar ce mai conteaza...?!
A fost unul dintre cele mai frumoase sejururi ale mele alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Simti ca vrei sa spui ceva, scrie aici