ceva din ce conteaza

"Nu contează să ai mulţi bani, important este să ai destui." matem. Alexandru Ghe. Radu

marți, 21 august 2012

DUPA 20 DE ANI...a doua oara!

Astazi am implinit varsta de 40 de ani!
Am primit multe mesaje si urari de la prieteni si rude;
De data asta in locul comentariilor personale simt ca este suficient sa postez pe blog un extras din mesajul aniversar venit de la Florin, un vechi prieten din SUA.

"Cred că 45 e virsta maturității depline fizice si mentale (floarea virstei cum se spune la voi) la bărbații nefumatori si care nu beau alcool (cu excepția vinului roșu) si care au o viața echilibrată. La restul, cred ca e 35 virsta la care deja începe declinul.
Punand avantajul sau dezavantajul genetic la o parte, cred ca dacă reusesti sa stai stress-free, sa exersezi zilnic, cu o dieta alimentara corespunzătoare si cu suplimente top-of-the-line, acest 45 se poate extinde pina la 75, după care începe căderea inevitabila dar pe o panta foarte lină. :)
Cu alte cuvinte, in cazul ăsta clopotul lui Gauss arată foarte aplatizat, cu virful curbei la virsta de 45 de ani. :) Pe cind la restul arată atit de ascuțit încit aduce mai mult a țeapa-lui-Vlad-Țepeș decat a clopot. :)) "

Asadar, ca sa ma exprim si eu matematic, ar cam trebui sa mai fie inca vreo 5 ani pana cand derivata I a functiei ecuatiei vietii sa fie zero :)
Cat despre probabilitate sa apara ceva in acesti 5 ani care sa faca si derivata a II sa fie zero si sa avem punct de inflexiune, este putin probabil...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Simti ca vrei sa spui ceva, scrie aici